Tuesday, November 24, 2009

tak percaya ke?

Terkejut!



Sangat-sangat terkejut!



Juga teruja!



Saya sudah menjadi kilang penghasil susu. ahaks.



Sekarang cuma ternanti-nanti kehadiran si kecil itu... *senyum sendiri*


p/s: penantian itu satu penyiksaan....

Friday, November 20, 2009

37 minggu

Hari ini genap 37 minggu saya mengandung. Terus terang saya rasa sangat berat sekarang. Sakit di bahagian bawah perut. Kerap nak ke toilet. Nak angkat punggung pun payah.

Final exam sudah selesai minggu lepas. Saya juga telah siap menanda jawapan student2 saya. Ada yang sangat perform. Ada juga yang tak boleh jawab langsung! Itulah, sapa suruh kamu tak study? *geram*

Semakin hari semakin saya berdebar. Sampai bawa ke mimpi. Tinggal tiga minggu saja lagi. Kamu doakan saya ya!


p/s: Bonda & Din sudah khatam America's next top model cycle 13.. (^_~)v

Thursday, November 5, 2009

Jalan & Shopping lagi...

Lebih kurang dua minggu saya tak update blog. Saya sedikit sibuk. Juga sedikt malas. Penat pun ada. Sekarang sakit belakang makin menjadi-jadi. Kaki juga selalu sengal-sengal. Tapi belum bengkak macam gajah lagi.


Sabtu lepas saya dan suami pergi ke My dear warehouse sale di Puchong. Niat di hati mahu survey Playpen & baby car seat saja. Kak Ina pernah bagitahu saya jika My dear buat sale, boleh dapat playpen RM60 sebiji. Saya pun teruja. Jenuh juga cari lokasi My dear ni. Al-maklumla, kami tak biasa berjalan area Puchong/KL. Sampai saja, ramai betul orang bershopping. Mostly, wanita berperut buncit macam saya. Kamu hanya akan jumpa ramai spesies macam saya ni di tempat² baby sale saja. *Senyum*


Hampir sejam berpusing² melihat barang (saya pun dah tak larat nak berjalan actually), kami berjaya membeli barang² yang kami inginkan untuk si kecil 'Din'. *Senyum lagi*


opps! I did it again.. huhu...



Antara tangkapan yang berjaya dibuat.. *senyum ke telinga*



P/s: masih mencari baby car seat yang sesuai & berpatutan... =)